Vlag
     
 

RWV NAUTILUS

 


De Roermondse Watersport Vereniging Nautilus ligt op een unieke locatie: daar, waar de Roer uitmondt in de Maas, tegen het centrum van de stad Roermond. Zonder de rivieren de Maas en de Roer zouden RWV Nautilus en de watersport in Limburg nooit geworden zijn wat ze nu zijn. Want uitgerekend bij de monding van de Roer in de Maas en op slechts 200 meter van de oude binnenstad is onze gezellige jachthaven gelegen. Een mooiere locatie, bijna letterlijk aan de Poort van Roermond, is nauwelijks denkbaar.

Opgericht in 1953 als R.C.C. Roermondse Cano Club, werd in 1961 gekozen voor de naam 'Nautilus', Grieks voor zeeman. Sinds september 2003 is onze vereniging de trotse drager van de Koninklijke Erepenning, uitgereikt bij het 50-jarig jubileum.
Naast het aanbieden van faciliteiten en activiteiten aan onze leden bieden wij ook voldoende passantenruimte aan in onze haven, zodat u al het moois dat zowel onze vereniging als Roermond in huis heeft, van nabij kunt ervaren. Er zijn mooie fietsroutes en de haven is makkelijk bereikbaar via de A2 en de A 73. De ligplaatsen hebben allemaal prima faciliteiten. Er is een watersportwinkel naast de deur, een gezellig restaurant annex terras en een ruim gesorteerde supermarkt ligt op een steenworp van de haven.


Kortom: RWV Nautilus en Roermond, zeker de moeite waard!

  • De tarieven 2022 kunt u HIER downloaden

  • Het aanvraagformulier voor lidmaatschap en ligplaats kunt u HIER downloaden

 

 

 

 

 

 

 

 

Roermondse Watersport Vereniging Nautilus | Maasboulevard 4 | 6041 LX ROERMOND |